Hirdetés

Rambo: The Video Game - filmes jelenetek az új trailerben

|

Egy újabb videó érkezett a Rambo: The Video Game-hez, amiben a filmek klasszikussá vált jeleneteit élhetjük át. Ha nagyon jó a fantáziánk.

Hirdetés

A "The Video Game" toldalék játékipari berkekben nem jelent különösebben jót. Ezt alátámasztani látszik John Rambo legújabb kalandja is, ami előtt továbbra is értetlenkedve állunk

Maga a Rambo-játék nem egy elvetélt ötlet, ki ne akarná a világ egyik leghíresebb akcióhősével szétrobbantani a mindent, de őszintén szólva nem teljesen erre gondoltunk. Most érkezett egy újabb játékmenettel súlyosbított videó, amiben, ha nagyon koncentrálunk, ráismerhetünk a filmek egy-egy meghatározó pillanatára.

A Teyon mindennek ellenére tovább tolja a Rambo: The Video Game-t, jönnek a bubbleheadek és hétről hétre érkeznek új videók, de minél többször pillanthatunk bele a játékba, annál inkább elmegy a kedvünk tőle. GameBreak lesz ebből? 

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)