Hirdetés

Rambóval és Danny Trejóval is csapathatjuk a Far Cry 6 ingyenes DLC-iben

|

De kapunk egy sor bónusz küldetést, és a Stranger Things világába is belekóstolhatunk.

Hirdetés

Egy hónap sincs hátra a Far Cry 6 rajtjáig, a Ubisoft így menetrend szerint felpörgette a marketing gépezetet, hogy minél többen vessék bele magukat Yara felszabadításába. A napokban egy hosszabb összefoglalón mutatták be a játék világát, ezúttal pedig a megjelenés utáni tartalmakat ismerhettük meg.

A roadmapet elnézve azok sem fognak unatkozni, akik nem fizetnek be a Season Passre, a Ubisoft Toronto ugyanis egész bőkezű lesz az ingyenes ráadásokkal. A legizgalmasabb tételeknek a december és március között érkező crossover küldetések ígérkeznek, melyekben Danny Trejónak, Rambónak, és egy Stranger Thingsből szalajtott rejtélynek örülhetünk.

Hirdetés

Elsőként a Danny Trejo vs. Everybody DLC köszön be, amelyben a taco-biznisszel támad egy kis problémája a machetével aprító sztárnak, a februári rambós kontent pedig egy "véráztatta tombolást" ígér a 80-as évek ikonikus akcióhősével, de hát mi mást is ígérne. Ami pedig a Stranger Things crossovert illeti, Will Byers helyett ezúttal a kutyánk tűnik el, s a kedvcsináló alapján őt sem a fészerben kell majd keresnünk.

Ezeken kívül minden héten új, ingyenes bevetéssel jelentkeznek az Insurgencies missziók, melyekben a Yarát rabigában tartó diktátor, Anton Castillo embereit kell levadásznunk új felszerelésekért cserébe. A küldetések később is játszhatók maradnak, így bármikor teljesíthetjük őket.

Az eddigiek mellé októberben és novemberben négy, szintén ingyenes Special Operations missziót is kapunk egyedi helyszínekkel. Ezekben "instabil vegyi fegyverekkel" seftelő kereskedők nyomába eredünk, túlmelegedésre hajlamos portékájukat pedig megadott idő alatt kell a kivonási pontra juttatnunk.

Az ajándék mókákon túl bőven maradt patron a fizetős DLC-kre is: november és március között négy csomagot kapunk, melyekből az egyik a 2013-as Far Cry 3: Bood Dragon lesz, a másik három viszont egy-egy különálló kaland, ahol az előző részek főgonoszainak bőrébe bújhatunk. Ezekben egy pisztollyal kezdünk, majd újabb és újabb fegyvereket felvéve, sok-sok harccal merülünk egyre mélyebbre az antagonisták torz pszichéjében. Vaas, Pagan Min és Joseph Seed szerencsére az eredeti szinkronhangjukkal térnek vissza, így garantáltan autentikus lesz az élmény.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Season Pass továbbá hozza a kötelező játékon belüli tárgyakat is (fegyverek, járművek), a Ubisoft pedig azt ígéri, hogy a bejelentett dolgokon kívül is lesznek meglepetések. A Far Cry 6 október 7-én jelenik meg PC-n, Xbox Series S|X-en, PlayStation 4-5-ön, valamint Google Stadián és Amazon Lunán. A szezonbérlet ára 40 dollár, a Gold, az Ultimate és a Collector's Edition megvásárlásával viszont a csomag részét képezi. A megjelenés utáni tartalmak egyaránt játszhatók egyjátékos és co-op módban is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)