Hirdetés

Rámegy a felújított játékokra a Grand Theft Auto kiadója

|

Megerősítette a Rockstar Games és a 2K Games anyavállalata, hogy úton van három, be nem jelentett újrakiadás a már ismerteken felül.

Hirdetés

Sok mindenre jók a pénzügyi jelentések a befektetésük felől érdeklődő részvényesek tájékoztatásán túl, például arra is, hogy leleplezzék a Take-Two-hoz hasonló kiadók terveit. Így tudhattuk meg azt is, hogy a videojátékpiac egyik meghatározó szereplője által birtokolt stúdiók pillanatnyilag nem kevesebb, mint fél tucat (gyk: hat) korábbi játékának új változatán dolgoznak.

Ezek közül a Grand Theft Auto V, a GTA Online és a Kerbal Space Program PS5-ös és Xbox Series X|S-es kiadásai már rég nem számítanak titoknak, tehát adódik a kérdés, hogy vajon mely címeket szeretné a kiadó megismertetni a mostani játékos- és konzolgenerációval.

Hirdetés

Ezen a ponton nyilván csak találgatni lehet, hiszen a korábbi GTA-epizódoktól (elég beszédes a modderek új keletű vegzálása), a PC-re soha ki nem adott Red Dead Redemptionön és annak folytatásán át a méltatlanul elhanyagolt Bully újrakiadásáig sok minden szóba jöhet, és akkor még csak a Rockstar portfóliójával foglalkoztunk. A Mafiát egy időre lerendezettnek tekinthetjük, de a BioShock például megérhet még egy misét, és a Borderlands is alkalmas lehet arra, hogy lehúzzanak róla még egy bőrt. Továbbá azt se feledjük, hogy a Max Payne épp most töltötte be a húszat!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Persze a Take-Two nem csak a régi kedvencek felmelegítésében lát fantáziát, hiszen ha minden igaz, karnyújtásnyira van attól, hogy leleplezzen egy új IP-t, ami ugyanúgy lehet a pletykált XCOM-szerű alkotás Marvel köntösben (a Firaxis fejlesztése), mint a Hangar 13 által reszelgetett Codename Volt. Utóbbit a Saints Row és a Call of Chtulhu szerelemgyerekeként festették le magukat jól értesültnek valló bennfentesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)