Hirdetés

Rámentek a modderek a Marvel's Spider-Manre

|

A moddereknek nem sikerült tudatosítaniuk magukban Ben bácsi ősöreg intelmeit a nagy erőről és az azzal járó felelősségről.

Hirdetés

Sok évnyi várakozás után a Marvel's Spider-Man végre megérkezett PC-re, és egy remekül sikerült port hozza el az élményt, amibe a PS4-esek már 2018-ban beleszerettek. A játék a közepes teljesítményű gépeken is kényelmesen elfut, míg a komolyabb hardvereken gyakorlatilag életre kelti New York városát.

Egy gyönyörű és izgalmas kalandot kaptunk, amit persze a modderek igyekeznek minden eszközzel tönkretenni vagy épp még tovább csiszolni.

Hirdetés

Az első Spider-Man modok között vannak egyszerű shader csiszolások, és kimaxolt mentésfájlok is, de az olyan megoldások, mint például a Stan Lee-t főszerepbe állító csomag nagyobbat szóltak. Van itt Black Cat, Mary Jane, és Rhino is, de ha valaki komolyabban venné a new yorki kalandját, az Petert is felöltöztetheti egy nagyon menő Venom ruhába.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A mostani PC modok persze csak a jéghegy csúcsát jelentik. A Spider-Man csak néhány napja jelent meg a platformra, de a közösség már évek óta gyártja a csodákat a PS4-es verzióhoz. Nem lennénk meglepődve, ha a lenti videóban látott agymenések jelentős része idővel átkerülne PC-re is.

Aki tovább szeretné böngészni az elérhető modokat, az itt megtalálja a teljes felhozatalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)