Hirdetés

Rampart háttértörténetét meséli el az új Apex Legends videó

|

Egy hét múlva kezdődik az Apex Legends következő szezonja, addig pedig megismerkedhetünk az új karakterrel és annak problémás múltjával.

Hirdetés

Az Apex Legends 6. szezonja magával hoz pár újdonságot, például Rampartot, aki egy új játszható karakter lesz. A legutóbbi trailer egy kellemes hangulatfokozó volt, ami harc közben mutatta be az új kedvencünket, a mostani inkább annak történetével foglalkozik: a Stories from the Outlands sorozat legújabb epizódja kicsit kibontja trükkös hősnőnk személyiségét.

Hirdetés

Azt mondjuk még mindig nem tudjuk egészen pontosan, hogy mire lesz képes a játékban, de valószínűleg a gameplay bemutató sincs már messze, addig is lehet ismerkedni Rampart világával:

Az Apex Legends - Season 6 frissítés Rampart mellett egy új battle passt, és rengeteg kisebb-nagyobb javítást tartalmaz majd. Érkezése augusztus 18-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)