Hirdetés

Randy Stude beszól a LucasArtsnak

|

Aki nem tudná, Randy a PC Gaming Alliance "hangja", és elég keményen ostorozza a LucasArtsot, a Force Unleashed miatt.

Hirdetés

A PC Gaming Alliance gyakorlatilag egy összefogás több nagy hardvergyártó, és kiadó részéről, amelynek célja - meglepő módon - a PC játékok támogatása, fejlesztése. Tagja a szervezetnek a Dell, az Acer, az Alienware, szoftver részről pedig az Epic és az Activision( ami ugye a Blizzardot is jelenti). Céljuk, hogy a néha már temetett PC játékipart fellendítsék, és hogy közösen egy hangon tudjanak felszólalni ezügyben. Ez a hang Randy Stude, aki alapvetően az Intel alkalmazásában áll,másodállásban pedig ő prezentálja az Alliance állásfoglalásait. A legutóbbi ilyen megnyilvánulása során pedig igen keményen beszólt a LucasArtsnak. Természetesen az ürügy a Force Unleashed PC verziójának hiánya volt. A LucasArts azzal indokolta döntését, hogy a rengeteg alsó kategóriás PC miatt nagyon nehéz lett volna úgy megírni a játékot, hogy azt mindenki élvezhesse.

 

swforceunleashedlogo.jpg
 

 

Randy szerint azonban, ez csak mese habbal. "Az elmúlt években legalább 100 millió olyan PC-t adtak el, ami gond nélkül tudná futtatni a Force Unleashedet, hiszen teljesítményben jóval az Xbox 360 felett állnak. A LucasArts minden platformra fejleszt játékokat, a Wiitől kezdve az Xboxon át, a PS3-ig. Nem hiszem, hogy lenne olyan elfogadható indok a cég részéről, amely ezt a döntést eredményezte." - mondta Randy, és ez még csak a kezdet volt. "Igazság szerint a LucasArts már jó régóta nem csinált jó játékot PC-re. A Wii címeik egész jók, de hát ahhoz azért elég nagy fantázia kell, hogy a lila kis pálcikákat lézerkardként elfogadja az ember. Azt hiszem az utolsó jó játékuk PC-re a Jedi Knight 2 volt, és a stratégiai StarWars címek egyáltalán nem voltak nagy durranások. A LucasArtsnál már nincs is fejlesztőcsapat, csak egy franchiset árusító cég lett belőlük." - így Mr. Stude. Sok igazság van benne az biztos, de azért remélhetőleg összekapja magát a LucasArts is még, hiszen oly sok jó játékot köszönhettünk nekik régen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)