Hirdetés

Rapid öregedéssel sokkol a FIFA 23

|

A jelek szerint a FIFA 23-ból sem maradt ki az ifjú játékosokat sújtó ősrégi bug.

Hirdetés

Az elkötelezett pixelfocisták már szeptember vége óta gyűrhetik az EA Sports utolsó, még a FIFA brandjével futó labdarúgójátékát, a FIFA 23-at, amelyben most éppen a katari világbajnoksághoz igazodó World Cup: Live mód tartja lázban a közösséget.

Ahogyan a vonatkozó tesztünkben is írtuk, az EA Sports csapata még annak ellenére sem tudta kiölni a bugokat és az ilyen-olyan furcsaságokat, hogy a széria aktuális felvonása nem bővelkedik az újdonságokban, most pedig egy réges-régen kísértő hiba felbukkanása is igazolja ezt.

Hirdetés

Elsőként egy redditező számolt be róla, hogy a karrier módban az utánpótláscsapatból felkerült ígéretes, 16 éves játékosa egyetlen szezon alatt elérte a 65 éves kort, és kilincselni kezdett nála a búcsúmeccséért. Az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag ikonikus jelenetét idéző hiba akkor jelentkezik, ha bármit módosítunk az adott illetőn, mielőtt leigazoljuk az első csapatba, beleértve az olyan apróságokat is, mint a mez betűrése vagy a cipő lecserélése.

A veterán FIFA-rajongóknak ez persze nem feltétlenül újdonság, hiszen a bizarr bug már évek óta kísérti a sorozatot, ide kattintva például egy 2015-ös panaszt olvashatunk róla, de egy gyors Google-kereséssel hosszasan lehet válogatni a kapcsolódó találatok között. Ennek tükrében rejtély, hogy az EA miért nem hajlandó végre megjavítani, de persze még a hibákkal együtt is ez a kiadó legjobban tejelő szériája, így nem igazán ég a ház.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

No de ha érdekel a foci, és kevésbé frusztráló vizekre eveznél, tarts velünk a rendszeresen jelentkező VB-műsorunk, a Kockafoci ma esti adásában, amelyben Vogyerák Anikó vezetésével EndreMan, Duncan és Sebők Vilmos válogatott labdarúgó vár a katari események kibeszélésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)