Hirdetés

Rare Replay - 30 játék egyben, és még jöhetnek újak DLC-ben

|

Az Xbox One Rare Replay gyűjteménye már így is 30 játékot tud felmutatni, de ez a jövőben még bővülhet.

Hirdetés

A Rare Replay egy gyűjteményes kiadás, ami a ZX Spectrum korszaktól egészen az Xbox 360-ig rengeteg klasszikust összefoglal. A kiadásnak köszönhetően még a '80-as évek nagyjai is visszaköszönnek.

Ha nem lenne elég az Xbox 360 kompatibilitás és az újrakevert játékok tömege, akkor itt az újabb nosztalgia bomba, benne olyan címekkel, mint a Snake Rattle and Roll, a Digger T Rock, a Killer Instinct Gold, a Viva Pinata, a Banjo-Kazooie, a Perfect Dark Zero és még rengeteg más. Pontosan 30 klasszikus került a csomagba, de ez még nem a vége a történetnek.

Tegnap egy Twitch livestream alatt a Rare vezető dizájnere elhintette, hogy esetleg DLC-k formájában tovább bővítik a készletet. A Nintendo miatt rengeteg Rare csoda kimaradt az alapkiadásból, de vannak még olyan címek, amik újrakiadását nem akadályozza a jogi útvesztő. Kíváncsian várjuk, hogy mit kapunk még.

Ti melyik Rare játékot várnátok leginkább a Replayben? Van olyan klasszikus, amire mai napig könnyes szemmel emlékeztek vissza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)