Hirdetés

Sea of Thieves - friss videót kaptunk a Rare játékából

|

Még mindig várnunk kell a megjelenésére, de a videók kicsit enyhítik a várakozást. Most épp a projekt vezető tervezője szólalt meg.

Hirdetés

A kalózkodós multiplayert eredetileg 2016-ra ígérték, de a rengeteg munkára hivatkozva inkább elhalasztották a Rare és a Microsoft közös játékának megjelenését egészen 2017. februárjáig. Kár érte, mert elnézve a júniusban kiadott rövidke gameplayt, nem akármilyen móka vár majd ránk a Sea of Thievesben.

Mike Chapman leginkább arról beszél a videóban, hogy mennyire fontos az együttműködés a csapattársakkal, hiszen velük közösen keltjük életre a vitorlást, irányítjuk és vezetjük csatába. A készítők szerették volna minél inkább azt az érzést kelteni a játékosokban, hogy egy valódi fedélzeten vannak. Ennek eredménye például az is, hogy nincs célkereszt a képernyőn, mikor beállunk az ágyú mögé. Teljesen logikus. Az őseinknek sem volt.

Mindenesetre megéri jól célozni, mert a hajónk nagyon hamar a tengerfenéken találhatja magát, ha ügyes ellenfelet kapunk. Persze Chapman azt is megjegyezte, hogy a győzelem is kizárólag csapatmunkával érhető el. Mikor észrevesszük az ellenség vitorlását, irányba kell állítani a hajót, felhúzni a vitorlákat, kormányozni, beállni az ágyúk mögé, lőni, nem megijedni, mikor bekapunk egy csúnya találatot.

Tehát csapatmunka, ez a lényeg. De nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy mennyi felfedeznivaló vár ránk a Sea of Thievesben, hiszen a Rare igazán hangulatos kalózvilágot teremtett. Nézzétek meg a fenti videót mindenképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)