Ratchet & Clank - még tavasszal megkapjuk

|

Az Insomniac Games bejelentette a Ratchet & Clank megjelenési dátumát. Hamarosan megtudhatjuk, milyen az, ha egy klasszikus történetét a modern korhoz igazítják.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

A Ratchet & Clank egy kicsit ismerős lesz, és egy kicsit új. Az Insomniac Games elővette a sorozat 2002-ben megjelent első részét, és nem csak a grafikát húzta feljebb, hanem megváltoztatott sok mást is.

Az április 20-án, kizárólag PlayStation 4-re megjelenő játék Qwark kapitány szemszögéből meséli el az eseményeket. Számos új bolygót bejárhatunk, új bossokkal küzdhetünk meg, új helyeken repkedhetünk, mindezt modernizált irányítás, valamint fejlettebb játékmechanikák kíséretében.

A játék mellé készül egy film is, amit itthon Ratchet és Clank - A galaxis védelmezői címen adnak majd. A premier dátuma nem ismert, de valószínűleg az amerikai premierrel közel egyidőben, április 29-e tájékán ülhetünk be rá a moziba. Kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire egészíti ki egymást a kettő, és reméljük, legalább az egyik jól sikerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!