Hirdetés

További Ratchet & Clank játékok jöhetnek PS4-re?

|

Úgy tűnik, nem kell beérnünk a 2016-os remake-kel.

Hirdetés

Az Insomniac elképesztő gondossággal modernizálta az első Ratchet & Clanket. A remake-en egyáltalán nem volt érezhető, hogy egy 2002-es játék az alapja.

Hirdetés

Van még mit előhúzni, spin-offokkal együtt több mint 10 része jelent meg a sorozatnak, de azt sem bánnánk, ha teljesen új folytatást kapna. A Knockback podcast adásában - melyben egyébként a PlayStation 2-ről volt szó - az egykor az amerikai IGN-nél dolgozó és ott elsősorban a PlayStationnel foglalkozó Colin Moriarty azt állította, hogy még látni fogjuk a Ratchet & Clanket PS4-en, és ő nem állítana ilyet, ha nem hallott volna valamit megbízható forrásból. Ennél többet nem mondott, de készülhetünk arra, hogy még a generációváltás előtt viszontláthatjuk a lombaxot és robot barátját.

Ha nem volt még meg a Ratchet & Clank, tényleg szívből ajánljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)