Hirdetés

Ratchet & Clank: Rift Apart és Battlefield 4 - ezzel játszunk az E3 alatt

|

Az elkövetkező napokban a játékok állnak majd a középpontban, még akkor is, amikor történetesen nem játszunk semmivel.

Hirdetés

Valószínűleg senkit sem lep meg, hogy a hétvége során a megszokottnál kevesebbet játszunk, elvégre itt az E3, a Summer Game Fest, és egy sor egyéb, az említettekhez szorosabban vagy lazábban kapcsolódó videojátékos rendezvény. Szó se róla, jól elvagyunk a már megjelent címekkel is, de ha őszinték akarunk lenni, mindannyian a remélhetőleg bomba meglepetésekkel és bizsergető bejelentésekkel teli konferenciákat várjuk leginkább.

Hirdetés

HP - Kicsit szünetel a családi Mass Effect maraton, mert a Ratchet and Clank Rift Apart - ahogy ez várható volt - teljesen beszippantott és nem ereszt. Majd visszatérünk komolyabb kalandokhoz is, egyelőre a mókás fegyverek tárháza leköti minden figyelmem.

Paca - Befejezem a Ratchet & Clank: Rift Apartot, amivel nyilván lassan haladok, hiszen minden zugba be kell néznem (és néha akadnom), mert kellenek a csavarok, a fegyverek, MINDEN. Nem is tudom, mit csinálok majd utána - illetve de: ráállok a taposógépre, ami a GSO-t hajtja, és kiveszem a részemet az E3-as tudósításból.

Gucs - Mivel a dungeonök eszeveszett pörgetése helyett a hagyományos, küldetéseken alapuló fejlődés mellett döntöttem, lassan, de biztosan haladok a 70-es szint felé a World of Warcraft: Burning Crusade Classicban. A hétvégén szerintem még nem fogom elérni ezt a célt, de reményeim szerint az E3-as teendők mellett azért lesz majd időm megcsinálni ezt-azt Outlanden is.

Zs - Nagyon szeretném már befejezni a Darksiders: Genesist, de még legalább 8 órára vagyok a finálétól, és ez nem az a hétvége lesz, amikor dúskálok majd a szabadidőben. Így aztán inkább a Forza Horizon 4-ben vezetem le a fáradalmakat, ügyetlen driftek és benézett kanyarok hadával csalva mosolyt a többi játékos arcára.

MattMadzz - Sajnos semmi másra nem tudok gondolni a Battlefield 2042 videón kívül, így ezen a hétvégén a BF4 egyjátékos kampány jön, aztán megpróbálok Xboxon kitolni minél több részt 1000G-re még az új rész megjelenése előtt.

Szabi - Olyan játékot kerestem, ami nem vár tőlem különösebb érzelmi elköteleződést, ezért Switchen belekezdtem a Darkest Dungeonbe. Azt kell, hogy mondjam, rég szippantott be ennyire olyan játék, aminek nem a történetmesélés áll a központjában. Remek móka sorra kitakarítani a dungeonöket, és közben menedzselni, hogy szegény hőseim a pokoljárás közben ne veszítsék el teljesen az eszüket, és különböző nyavalyáikra is gyógyírt kapjanak. Egy dolgot nem értek: délután leülök kipucolni néhány dungeont és valahogy mindig éjfél lesz... Furcsa egy dolog ez.

Kivi - A Battlefield 2042 trailere nekem is meghozta a kedvem a sorozathoz, úgyhogy izzítom a korábbi epizódokat. A Battlefield V eddig teljesen kimaradt, de a hétvégén - ha időm engedi -, nyüstölni fogom a multiplayer módot.

Szada - Felkerült a Game Passba nemrég a Darkest Dungeon, és kedvet kaptam hozzá, hogy újra megmérettessem magam. Próbálom majd nem megszeretni a hőseimet, hogy ne fájjon annyira a hiányuk, ha fűbe harapnak egy küldetés alkalmával, de nem ígérhetek semmit. Az idő nagy részében viszont a GSO szekerét tolom majd a többiekkel együtt, hogy minden bejelentésről a lehető leggyorsabban értesüljetek, minden trailert elsők között nézhessetek meg. 

Csirke - Végre én is elkezdtem a Ratchet & Clank: Rift Apartot, és pontosan annyira imádom, mint amennyire reménykedtem, hogy szeretni fogom. 

Chava - Többet fogom bámulni a monitort, mint ami egészséges, ezért az E3-as közvetítés szüneteiben garantáltan képernyőmentes tevékenységet folytatnék, ha közben nem kezdődött volna el ez a fránya 2020-as foci Eb is (senkit se zavarjon össze a számozás).

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)