Hirdetés

Raven Squad - FPS-RTS hibrid Amazónia dzsungeleiben

|

A SouthPeak Games bejelentette új játékát, melyben a belső nézetes lövöldözést szeretnék vegyíteni az RTS játékmenettel.

Hirdetés

A Raven Squad: Operation Hidden Daggerrel a fejlesztők sajátságos játékmenetet szeretnének létrehozni, melyben mind a célzási képességeinkre és villámgyors reflexeinkre, mind a stratégiai tehetségünkre és csapatirányítási skillünkre szükség lesz majd. A játékban két, Amazónia dzsungeleiben ügyködő zsoldos csapatot irányíthatunk, melyek minden tagja saját egyedi képességekkel rendelkezik. A két játékmód/stílus/nézet között bármikor szabadon válthatunk, attól függően, hogy éppen melyiket érezzük megfelelőnek. A játék ősszel jelenik meg, PC-re és Xbox 360-ra.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)