Hirdetés

Raven's Cry - befejezik az év egyik legpocsékabb játékát

|

Vendetta: Curse of Raven's Cry néven, számos változtatással jelenik meg a kalózos játék, amit hét év fejlesztés után is sikerült úgy kiadni, hogy gyakorlatilag játszhatatlan volt.

Hirdetés

A nevetségesen sokszor elhalasztott Raven's Cry épp annyira volt szörnyű, mint amennyire azt előre sejtettük, de a Reality Pump Studios most megpróbálja meg nem történtté tenni a megjelenést, és új játékként beszél a Vendetta: Curse of Raven's Cry nevű újrakiadásról.

Mennyire volt rossz a Raven's Cry? Ennyire:

Meg ennyire (kapcsoljatok hangot is):

Szóval ja, egy ilyen játékért 40 eurót elkérni kicsit meredek volt. A Reality Pump a napokban frissítette a hivatalos honlapot, melyen úgy beszél a játékról, mintha most fejeznék be. 2008-ban kezdték a fejlesztést, de most úgy érzik, sikerült tényleg befejezni, és 50 órányi tartalmas szórakozást, több mint 500 küldetést, 120 percnyi újradolgozott animációt kínálnak a játékosoknak. Javítják a harcrendszert, a jelenlegi küldetéseket (és újakat adnak hozzá), gyorsítják a hajózást, fejlesztik a kereskedelmi rendszert, a képességek rendszerét, bekerül az alkímia, néhány zászló, amivel átverhetjük ellenfeleinket, a szabad hajózás és újrarögzített angol szinkron. Ez alapján még nem tudjuk biztosan állítani, hogy megéri megvenni, de aki már megvette, az legalább ingyen megkapja az újdonságokat. Aztán majd meglátjuk, mi lesz ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)