Hirdetés

Raven's Cry - egy darabig még nem kalózkodunk

|

Sokadjára halasztják el a Reality Pump kalózos játékának megjelenését.

Hirdetés

Aligha vádolhatnánk azzal a Two Worlds szériát is jegyző stúdió megjelenés előtt álló alkotását, hogy szerencsés csillagzat alatt született volna meg a tervezőasztalon. Még a Risen 2: Dark Waters farvizén jelentették be, mint a játékot, amelyik megmutatja, mitől döglik a kalóz.

Nem sejthették szegény lányok és fiúk a Reality Pumpnál, hogy a Ubisoft ekkor már javában dolgozott saját kalózos játékán az Assassin's Creed IV: Black Flagen, és a két cím szinte egyszerre került volna piacra még tavaly ősszel.

Tetszett, vagy sem, el kellett halasztani a Raven's Cry bemutatóját, az új időpont május 7. lett volna, csakhogy immár ennek is búcsút inthetünk. Viszont ha már tényleg semmi sem jön közbe, akkor október 14-től egy olyan játékkal vigasztalódhatunk PC-n, PS3-on, PS4-en, ill. Xbox 360-on és Mac-en, amely legalább 25 órányi szórakozást ígér - ilyen hosszú Christopher Raven története -, komplett skill-fával, szabadon felfedezhető nyitott világgal és mellékküldetésekkel, kereskedelemmel, valósághű tengeri ütközetekkel, valamint a kalózok életének sötétebbik felét bemutató átvezető videókkal.

Ti bizalmat szavaztok a Raven's Crynak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)