Hirdetés

Rávetették magukat a gamerek az első Last of Us játékra

|

Természetesen a sorozat érdeme, hogy újra viszik a Naughty Dog klasszikusát, mint a cukrot.

Hirdetés

Hiába nem döntötte meg a Trónok harca rekordját, így is elképesztően sikeres a HBO The Last of Us-adaptációja, amely az eredeti játék alkotójával, Neil Druckmannal közösen készült. Nem csoda, hogy a Sony 2013-as klasszikusa - és annak tavaly megjelent remake-je, a The Last of Us Part 1 - újra az eladási toplistákba került. Konkrétan:

a remake eladásai 238 százalékot emelkedtek egyik hétről a másikra, míg az eredeti változaté 322 százalékot.

Hogy miért veszik kevesebben az újabb (szebb, kidolgozottabb) verziót, mint a régit? Egyszerű: a remake csak PlayStation 5-re jelent meg, a 2013-as eredeti remasterelt változata pedig PS4-en is játszható. Ezek egyébként csak a brit adatok, de a trend alighanem globálisan is hasonló.

Hirdetés

Ilyesmit láthattunk tavaly is, amikor a Netflix-féle nagyszerű Edgerunners sorozatnak hála a Cyberpunk 2077 átlépte a húszmilliós példányszámot.

A Naughty Dog ezek alapján akkor is hatalmasat kaszál majd, amikor a játék megjelenik PC-re is. Főleg, hogy ez március 3-án, azaz a sorozat hetedik és nyolcadik epizódja felé várható majd. Arról, hogy a történet mely pontjain változtattak az HBO-nál, itt olvashattok.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)