Hirdetés

Lelőtte a Kickstarter egy GTA Online-szerű játék kampányát, mert túl keveset kértek a készítők

|

A RAW az első előzetese alapján nagyon ígéretesnek látszik, de senki nem gondolhatja, hogy egy ilyen játékot olyan kevés pénzből össze lehet hozni, amennyit a fejlesztők Kickstarteren kértek.

Hirdetés

A Kickstarteren a videojátékok már nem futnak úgy, mint régen, ami részben a számos bebukott projektnek köszönhető. A RAW-nak hamar sikerült elérnie a kívánt összeget (sőt, több mint dupláját), de több jel is arra utalt, hogy ez nem lesz elég. Például az, hogy ezt a fejlesztők maguk is hangsúlyozták. 

Hirdetés

A GYIK-ben szerepel, hogy több közösségi finanszírozási kampányt is indítanak, ez még csak az első közülük. Leírták, hogy a kitűzött 79000 dollár semmire nem elég, minimum 300000-et szeretnének, ugyanakkor az első stretch goalt 100000 dollárhoz írták ki, 190000-nél pedig már elvileg fertőzéseket is beépítettek volna. A kampány így sérti a Kickstarter szabályzatát, mely leírja, hogy a projekteknek átláthatónak és őszintének kell lenniük, viszont ezzel szemben a RAW kampánya egészen zavaros.

Azt is nehéz elhinni, hogy a tapasztalatlan, kétfős csapat mindent meg tud majd valósítani, amiről az alábbi trailerben említést tesznek. Elvileg egy hatalmas világot járhatunk majd be, vásárolhatunk földet és ingatlanokat, betölthetünk valamilyen szerepet, munkát vállalhatunk, élhetünk tisztességesen vagy választhatjuk a bűnözői karriert. A srácok szeretnének programozókat, 3D modellezőket, művészeket felvenni, bővíteni a csapatot, ha összegyűlik a kellő pénz. Reméljük, végül nem csúnya bukás lesz a vége, vagy ha mégis, nem járnak pórul azok, akik bíztak bennük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)