Hirdetés

Ray of Hope - 10 perc gameplay a többjátékos S.T.A.L.K.E.R.-ből

|

Az eredeti játék motorjával készül a játék, amiben sokadmagunkkal fedezhetjük fel a Zónát.

Hirdetés

Az elmúlt években közel egy tucat játék bukkant fel, ami azt vallotta magáról, hogy a S.T.A.L.K.E.R. szellemi örököse, de valahogy egyik sem tudta visszaadni azt az életérzést, amit a 2007-es eredeti. Időközben a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy már készül a S.T.A.L.K.E.R. 2, de ez nem riasztotta el a külsős fejlesztőket attól, hogy előálljanak saját alkotásaikkal.

Hirdetés

A Ray of Hope néven készülő játék például egy ingyenes, önálló RPG lesz, ugyanabban a dinamikus világban, amit oly sokan jól ismernek. A srácok a Call of Pripyathoz fejlesztett X-Ray v1.6-os grafikus motor átdolgozott változatát használják, és azt ígérik, hogy minden NPC egyedi dialógusokkal rendelkezik majd, kapunk egy teljesen új kezelőfelületet, lesznek roleplaying szerverek, javul a mesterséges intelligencia, a cselekedeteink pedig befolyásolják, hogyan viszonyulnak hozzánk az NPC-k.

A jelenleg béta fázisban lévő Ray of Hope 9 éve készül, és remélhetőleg hamarosan nem csak a tesztelők számára lesz elérhető.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)