Hirdetés

Ray tracinggel még ütősebb lesz az Atomic Heart

|

A Mundfish és az Nvidia külön trailert szenteltek az RTX és DLSS technológiáknak.

Hirdetés

Izgatottan várjuk, hogy megjelenjen a BioShock és a Prey játékokra emlékeztető, bizarr világú Atomic Heart, amely egy meglehetősen furcsa koncepcióval bír, hiszen egy poszt-apokaliptikus Szovjetunióban járva irányíthatunk egy különleges ügynököt. A szörnyes-robotos FPS egyelőre még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de azt már tudjuk, hogy milyen vas kell a futtatásához

Hirdetés

Az sem volt titok, hogy az Unreal Engine 4-et használó játék támogatni fogja a ray tracing technológiát is, az Nvidia pedig most a gyakorlatban is megmutatta, hogy ez milyen előnyökkel jár. Az alábbi videóban megcsodálhatjátok, hogy mit tud az Atomic Heart, ha kihasználja az RTX és DLSS funkciókat, és nem csupán környezetet mutogatnak benne, láthatunk gameplay-t is. 

Az Atomic Heart valamikor 2021-ben érkezhet meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. Aki ki szeretné próbálni az RTX tech demót, az a linken keresztül megteheti. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)