Hirdetés

Ray-tracinggel megbolondított előzetesen a Watch Dogs: Legion Londonja

|

A ma esti Ubisoft Forward előtt még idézzük fel, hogy milyen lesz a Watch Dogs féle London teljes pompájában!

Hirdetés

A Watch Dogs: Legion hangulata az eddigiek alapján megnyerőbb, mint az elődöké, de Paca tapasztalatai alapján játékmenetben egyelőre nem sikerült sokat fejlődni. Noha az előzetesek korábban többnyire az NPC-ket betoborzó mechanikára fektették a hangsúlyt, azért London (London, Baby!) is megérdemelt egy videót, ami ugyan pár napos darab, de egy megtekintést megérdemel.

Hirdetés

A kedvcsináló alapján jó pár helyszínen megfordulhatunk majd, miközben szövetségesek után kutatunk az ellenálláshoz, akik megpróbálják megdönteni a fővárost megszálló és rettegésben tartó rezsimet. Hogy pontosan milyen látványosságokat lesz lehetőségünk közelebbről megcsodálni, azt inkább nézzétek meg magatok:

A Ubisoftra lehet mondani hideget és meleget - és akkor még finoman fejeztük ki magunkat - de azt nem lehet elvitatni tőlük, hogy gyönyörű helyszíneket állítanak elő játékaikhoz, így valószínűleg az NVIDIA RTX támogatással érkező Watch Dogs: Legion esetében sem lesz okunk panaszra ilyen téren. Hogy ezen felül mit nyújt a széria harmadik felvonása, azt október 29-től deríthetjük ki, illetve talán még ma este is többet megtudhatunk majd a Ubisoft Forward keretében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)