Hirdetés

Rayman hamarosan egy verekedős játékban bukkan fel

|

A Ubisoft jól ismert karaktere hónapokon belül vendégszerepelni fog a kiadó egy másik címében.

Hirdetés

Még tavaly októberben nyilatkozta azt a Rayman sorozat atyja, hogy szeretné folytatni a szériát, a jövőben mindenképpen visszahozná a figurát egy negyedik kalandra, de manapság túlságosan is elfoglalt a Beyond Good & Evil 2-vel és a WiLD-dal. Szerencsére így sem kell nélkülöznünk sokáig a karaktert, hiszen cameózni fog a Ubisoft egyik másik játékában. 

Hirdetés

A Brawlhalla névre keresztelt, free-to-play verekedős platformert fejlesztő Blue Mammoth Games bejelentette Twitteren, hogy a multiplatform mókához nemsokára csatlakozik Rayman is, a megérkezésére pedig november 6-án számíthatunk.

Imádnánk, ha a következő hónapokban kiderülne, hogy Rayman a legendás harcosokat felvonultató Super Smash Bros. Ultimate felhozatalában is benne lenne, de nem vagyunk telhetetlenek, a Brawlhallában való vendégszereplésének is örülünk. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)