Hirdetés

Rayman Legends - megjött a demó

|

Letölthetővé vált a Rayman Legends kipróbálható változata, úgyhogy izzítsátok a megfelelő eszközöket.

Hirdetés

A Ubisoft egy trailer kíséretében jelentette be, hogy a Rayman Legends „legendás” demója már tölthető az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről.

A játéknak - melyről nemrégiben megtudhattuk, hogy Xbox 360, PlayStation 3 és Wii U mellett PC-re is érkezik - alighanem sikerül a Rayman Origins sikereit megközelítenie, sőt mi több, meghaladnia, úgyhogy viszonylag nyugodtan várjuk az augusztus 30-i megjelenést. A demó három különböző pályát, név szerint a Teensies in Trouble-t, a Toad Storyt és a Black Bettyt engedi végigjátszani, de első kettő változatában belekóstolhatunk a kompetitív Invasion Mode-ba is. Megtekinthető még a Gallery of Heroes is, ahol cserélgethetjük karaktereink ruházatát, valamint megtekinthetjük a Rayman Legends trailereit. A bejelentéshez társult még a Gloo Gloo című pályát bemutató videó is, ami a víz alá kalauzol el minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)