Hirdetés

Rayman Legends domain nevek regisztrálva - mi készül?

|

A Ubisoft két domain nevet is lefoglalt Rayman Legends címszó alatt, amely a pletykák szerint a Rayman Origins folytatását takarja.

Hirdetés

Ubiék nem teketóriáznak és azt követően, hogy pletykálják a Rayman Origins folytatásának állítólagos fejlesztését, lestoppoltak két domain címet Rayman Legends név alatt. Vajon mire készülhetnek?

A kezdetleges találgatások egyértelműen arra az eredményre jutottak, hogy a szóban forgó névnek valami köze lehet a Rayman Origins folytatásához, de sokan támogatják azon változatot is, amely egy Wii U-s Rayman címet feltételez. Akármelyik is kerül megvalósításra, a Ubisoft nyilván tudja mit miért tesz és ezért védette le a RaymanLegends.com és Rayman-Legends.com domain neveket.

Bejelentés vagy megerősítés esetén jelentkezünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)