Hirdetés

Ingyenes a Rayman Legends, töltsétek hamar!

|

Különösen jó hét indul az Epic Games Store-ban.

Hirdetés

Az "ingyen van, úgyhogy mindegy mi az, kell" elv szerint élőknek bizonyára nagy kedvence az Epic Games Store, ami indulása óta rendszeresen, bőségesen ellát minket játékokkal. Ezen a héten is változott az ingyen kínált játék, és most a Ubisoft néhány éve megjelent platformerével bővíthetjük a játékkupacunkat.

Hirdetés

A Rayman Origins folytatásaként 2013-ban megjelent Rayman Legends azon túl, hogy gyönyörű, nagyon szórakoztató is, és remekül be lehet vele vezetni a gyerekeket a videojátékok világába. Rengeteg tartalmat kínál, amikkel napokig ellehetünk, úgyhogy az ünnepi szezon miatt is érdemes elraktározni. Ha szeretnétek megkaparintani, irány az Epic Games Store oldala vagy a kliens.

Jövő héten a Jotun: Valhalla Edition váltja, szólni fogunk majd, ha elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)