Hirdetés

Rayman Legends - kárpótolja a Ubisoft a Wii U tulajdonosokat

|

Legalábbis megpróbálja, méghozzá egy ingyenesen letölthető játék segítségével.

Hirdetés

Sokan örvendeztek, de jóval többen bosszankodtak azon, hogy a Rayman sorozat következő része Xbox 360-as és PlayStation 3-as kiadást is kap.

Természetesen nem irigységről van szó, de mivel a fejlesztők nyilatkozata szerint a Wii U verzió szeptemberre csúsztatása csupán azért következett be, hogy a Rayman Legends minden platformra egyszerre jelenhessen meg, sikerült felkorbácsolni a népharagot. A Ubisoft szeretné a Wii U felhasználók elégedetlenségét csillapítani, így április elején kiadják a Rayman Legends Online Challenges Mode nevű ingyenes, csak és kizárólag az eShopról beszerezhető játékot, melyet egyszerre öt játékos játszhat. A teljes játék részét is képező mód lényege, hogy a felhasználók teljesítsék a naponta, illetve hetente érkező kihívásokat, amelyekből öt fajta áll rendelkezésre, ahogy az az alábbi videóban is látható (1:25-höz tekerjetek, ha csak ezekre vagytok kíváncsiak). Ezek közül a legérdekesebb a Dungeon, itt a Wii U Gamepadjét használva kell mozgatnunk a pálya elemeit, hogy a karakterek biztonságban továbbhaladhassanak. A Rayman Legends megjelenése szeptemberre várható, a megértést köszönik, ha van még ilyen egyáltalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)