Hirdetés

Rayman Legends - nem csak Wii U-ra jön, nem mindenki örül

|

Rajongók dühös hada ragadott kontrollert, és még a megjelenés is csúszik. Élet ez?

Hirdetés

Eredetileg csak a Nintendo új konzoljának tulajdonosait boldogította volna, de a Ubisoft úgy döntött, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is kiadja a Rayman Legends-t.

A bejelentéssel viszont egy nem túl örömteli hír is érkezett: a játék nem jelenik meg februárban, a megjelenési dátum szeptemberre módosult. A Ubisoft nem kívánt köntörfalazni, korrektül kijelentette, hogy a késés hátterében csupán az áll, hogy minden platformra egyszerre adhassák ki. A Nintendo-fanatikusok felbőszülve rohamozták meg a Miiverse-t, hogy leírják, néhány esetben lerajzolják véleményüket a döntésről. Volt, aki kijelentette, hogy törölte az előrendelését, és Xbox 360, valamint PlayStation 3 konzoljára sem veszi meg. Mások amiatt panaszkodtak, hogy a szeptember egyébként is sűrű lesz, ráadásul a Grand Theft Auto V is akkor jelenik meg. A kommentekből 17 percnyi anyag gyűlt össze, ha szeretnétek, akkor íme a dühöngő.

Ti mit gondoltok? Jó döntés volt ez?

Címkék: #rayman legends
Platformok: Nintendo Wii U PlayStation 3 Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)