Hirdetés

Rayman Legends next-gen - csúszik a megjelenés

|

Jajj, Ubisoft, hát megint módosítani kell egy megjelenési dátumot? Na nem baj, most elnézőek leszünk.

Hirdetés

Február huszonnyolcadikára ígérték a Rayman Legends felturbózott, Xbox One-ra és PlayStation 4-re írt változatának megjelenését, de a Ubisoft most változtatott a dátumon. Gyakorlottak ebben, mint tudjuk, de továbbra sem haragszunk. Most meg főleg nem.

Rayman új kalandjainak portolásával a vártnál hamarabb készültek el, és a kiadó nem látta értelmét annak, hogy egészen jövő hónap végéig várjon: a next-gen Rayman Legends így február 28. helyett február 21-étől lesz megvásárolható. Az új kiadás nem csak szebb, mint az egyébként is szép alapjáték, de a töltési idők is csökkentek, és platformonként különböző öltözékeket kapunk (ezekről a fenti linken olvashattok). Az Xbox One-os kiadás továbbá tíz, korlátozott ideig elérhető achievementhez kötött exkluzív kihívást tartalmaz, a PS4-es pedig kihasználja a DualShock 4 touchpadjét és PS Vitán is játszható Remote Play-jel.

Megveszitek majd, vagy már mindent elértetek a PC-s, Xbox 360-as vagy PlayStation 3-as Rayman Legendsben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)