Hirdetés

A Splinter Cell: Blacklist és a Rayman: Legends csalódás lett

|

Nem sikerült megfelelniük a Ubisoft elvárásainak a legutóbb kiadott nagy címek, attól függetlenül, hogy azért olyan rosszul nem szerepeltek a kasszáknál.

Hirdetés

A Ubisoft bevallotta, hogy a jelenlegi generációs játékaik elhasaltak. Egy befektetői konferencián közölte a lesújtó hírt a Ubisoftos Alain Martinez. „Ahogy már korábban is mondtuk, gyengébb eladásokat láttunk, mint amire számítottunk. A már kiadott játékok, mint a Splinter Cell: Blacklist, a Rayman Legends és még több más cím is rosszul szerepelt.”

Természetesen van magyarázat: a kiadó szerint a közelgő konzolgeneráció váltás miatt mérsékeltebb a fogyasztás. Minek vásárolnának egy olyan gépre játékot, amit úgy is lecserélnek majd a közeljövőben - gondolják ezt a Ubisoft emberei. Át is írták kicsit a pénzügyi terveket, de azt is bevallották, hogy a tervezett bevételek jelentős része a Watch Dogs késleltetése miatt hiányzik.

A nyilatkozat szerint több előrendelés futott be a Watch Dogs-ra, mint azt valaha gondolták volna. A tegnap bejelentett csúszással viszont már biztos, hogy csak jövőre lehet pezsgőbontás a vezetői irodákban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)