Hirdetés

A Rayman atyja szeretné folytatni a sorozatot, de most túl elfoglalt

|

Michel Ancel jelenleg két projekten dolgozik, és egyik sem egy új Rayman, pedig az Origins és a Legends sikere láttán volna értelme egy új játéknak a sorozatban.

Hirdetés

Az elmúlt több mint 20 évben mindenféle utakat megjárt a Rayman sorozat.övid kitérő után (a hirhedt Rabbids-korszak) visszatért Michel Ancelhez, aki a 2011-es Rayman Originsszel visszaterelte a helyes útra. A játék aztán kapott egy folytatást 2013-ban, a karakter kitalálója viszont azóta másfelé vette az irányt.

Hirdetés

Figyelme felét jelenleg a Beyond Good & Evil 2-nek szenteli, a másik felét meg a 2014-ben bejelentett WiLD-nak, amiről egy ideje már nem hallottunk. Ugyanakkor a napokban posztolt egyet Instagramra egy Rayman-szoborról, amit egy üzlet kirakatában látott meg véletlenül, és rátört a nosztalgia. Elmondta, hogy miután kész a Wild és a BGE2, mindenképp vissza akarja hozni a figurátegy negyedik kalandra. A sorozat utolsó számozott része a 2003-as Rayman 3: Hoodlum Havoc volt.

Ti minek örülnétek jobban: Ha a Hoodlum Havoc kapna egy közvetlen folytatást, vagy ha az Origins-Legends szál folytatódna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)