Hirdetés

Rayman Origins - 10 mód, ahogy elintézhetjük ellenfeleinket

|

A legújabb Rayman epizód ugyan nélkülözi a dühös nyulakat, de talán éppen ezért lesz szórakoztató.

Hirdetés

Bár Raymannek köszönhetően jöttek létre a mindenki által jól ismert nyulak, útjaik egy ideje különváltak.

A Rayman rajongók ennek valószínűleg örülnek, de biztos ami biztos, a Raving Rabbids és Rayman szériák egyaránt megtalálják közönségüket. A Rayman Origins, ahogy a neve is mutatja a kezdetekhez kalauzol minket vissza, mikor még két dimenziós platformerként tekinthettünk a lebegő kezű és lábú fickóra. Összesen négy különböző karakter irányíthatunk, akár a négy fős co-op mód keretében is. Az alább látható videóban megtekinthető, hogy számos módon véget vethetünk ellenfeleink ámokfutásának. A Rayman Origins november 25-én érkezik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re, valamikor később pedig PlayStation Vitára és Nintendo 3DS-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)