Hirdetés

Ingyen Rayman Origins jár, ha nézünk egy kis speedrunt

|

Még az E3 előtt lepörög majd egy világrekord kísérlet, aminek nézői ajándékot is kapnak.

Hirdetés

Egy egész érdekes promóciót talált ki a Ubisoft a Rayman széria 20. évének megünneplésére. A kiadó saját E3-as konferenciája előtt egy speedrun műsor zajlik majd, amiben egy Glackum nevű versenyző próbálja megdönteni a Rayman 2 jelenlegi világrekordját.

Hirdetés

Aki bekapcsolódik az eseménybe, és legalább fél órán át nézi a helyi idő szerint június 10-én este 19:30-kor induló adást, annak a jutalma egy Rayman Origins lesz. Ahhoz, hogy megkaphasd a játékot ezen az oldalon keresztül kell összekapcsolnod a Uplay fiókodat a Twitch profiloddal. A műsort ezen a Twitch csatornán lehet majd követni.

A speedrun kísérletet a szokott rendben, június 10-én este 10-kor követi a Ubisoft E3-as előadása. Egy Rayman bejelentésre nem alaptalanul számítunk egy ilyen promóció után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)