Hirdetés

Újabb zseniális 360-as játékot játszhatunk Xbox One-on

|

A Ubisoft egy nem olyan régi klasszikusa vált most játszhatóvá a Microsoft jelenlegi konzolján.

Hirdetés

Major Nelson nem pihen. Újabb és újabb Xbox 360-as címekről erősíti meg a hivatalos blogján, hogy a Microsoft új konzolján is elérhetővé váltak. A közelmúltban olyan játékokat jelentett be, mint a Valve klasszikusa, a Left 4 Dead 2 és a Visceral Games túlélőhorrorja, a Dead Space, de máris itt a következő megjelenés, amelyről valószínűleg sokunknak ugranak be az unalmas informatika órák. 

A legújabb játék, amely utat tört magának Xbox One-ra nem más, mint a Ubisoft birtokában lévő, húsz éves Rayman-széria 2011-es epizódja, az UbiArt Framework motorral készült Rayman Origins. Larry Hyrb a minap Twitteren közölte követőivel a jó hírt: 

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a következő klasszikus, amit Xbox One-on is játszhatunk majd. A ti kívánságlistátokon milyen címek szerepelnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)