Hirdetés

Rayman Legends - szeptemberben érkezik

|

Eredetileg Wii U exlkuzív lett volna a Rayman Legends, de a szeptember 3-ra kitolt megjelenéssel végül érkezni fog PS3, Xbox 360 és PlayStation Vita rendszerekre is.

Hirdetés

A Sony kézi konzoljára öt exkluzív pályát is kapunk, ahol a zöld légy karaktert, Murphy-t irányíthatjuk, továbbá Prince of Persia és Splinter Cell jelmezeket aggathatunk majd Raymanre és Globoxra.

A Rayman Legends a sorozat 5. fő része lesz, melyben az eddig ismert karakterek (Rayman, Globox, Teensies) mellett Barbarával is játszhatunk. Melléjük érkezik még Murphy, akiről mint tudjuk, a Wii U-n 4. játékosként, a touchpaden játszva különböző akadályokat háríthatunk el társaink elől.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Ubisoftra gyakorolt nagy rajongói nyomás elérte célját: a cég úgy döntött, végül kiadja a kívánt platformokra a játékot, ám ezzel együtt fél évvel csúszott a megjelenés, ami annyira azért nincs is már messze. Nektek melyik verzióra fáj a fogatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)