Hirdetés

Razer Breadwinner - érkezik a világ első gamer kenyérpirítója

|

A gamer perifériák egyik legismertebb márkája új területre vetette a szemét és hosszas rajongói unszolás után úgy tűnik, elkészítik az első gamer kenyérpirítót.

Hirdetés

A Razer általában arra törekszik, hogy a gamer termékeik meglepjék a játékosokat és az első reakciónk egy "Most akarom!" felkiáltás legyen. Nos, az biztos, hogy a legfrissebb ötletükre sokan nem számítottak.

A legfrissebb bejelentésük szerint egy olyan kütyü készülhet a Razer boszorkánykonyhájában, ami kivételesen nem azt forradalmasítja, hogyan játszol, hanem azt, hogyan reggelizel.

A Razer Breadwinner projekt célja ugyanis az, hogy a rajongók és a sajtó hosszas unszolása után megépítsék az első gamer kenyérpirítót. A projekt egyelőre csak tervezési fázisban van, de potenciális feature-ök már most elég biztatóak. A Chroma világítás ebbe a modellbe is bekerül, így kiválaszthatjuk, milyen színnel világít majd a kenyérpirítónk, ami természetesen a Synapse szoftverükhöz is csatlakozik.

Így nem csak arról kapunk értesítést akár játék közben is, ha elkészül a pirítósunk, hanem akár a PC-nkről, akár az okostelefonunkról is elindíthatjuk a pirítót, így még több időt megspórolva, amit játékkal tölthetünk.

A pirítósunkkal kapcsolatban is rengeteg beállítási lehetőségünk lesz: kiválaszthatjuk például, milyen mintát pirítson a Breadwinner a kenyerünkre, ahogy előre meg is vajazhatja nekünk, a Chroma beállításunknak megfelelően színezett Razer Venom gamer vajjal.

A kész pirítóst pedig egy 75 láb (nagyjából 23 méter) sugarú körben bárhová kilövi nekünk az első gamer pirítós, így nem kell kihagynunk egy perc játékot sem, hanem alacsony röppályán azonnal megérkezik hozzánk a reggelink. A Breadwinner bejelentését egyébként egy különleges akcióval is ünnepli a Razer, ugyanis ha a Facebookon, vagy a Twitteren kapcsolatba lépünk a gyártóval, megnyerhetünk egyet az I am Bread tizenöt kisorsolásra kerülő példánya közül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)