Hirdetés

Razer - hol van már a PS3 kontrollerem?

|

Sehol. A Razer első embere nem játszik PlayStation 3-mmal, ezért nem is készít perifériákat a Sony konzoljához. Gyász.

Hirdetés

Min-Liang Tan, a Razer ügyvezetője a Twitteren elmondta, hogy a cég miért nem készít zöld kígyóval díszített PS3 kontrollert. Vagy egyáltalán bármit a Sony konzoljára.

A Razer főnöke - aki maga is hatalmas játékos hírében áll - a Twitteren bejelentette, hogy épp porolja le a PlayStation 3-mát, hogy nekivesse magát a The Last of Us-nak. (Hozzánk képest egy kicsit le van maradva) Majd csak úgy mellékesen hozzátette, hogy az említett por miatt nem csinálnak a konzolhoz semmilyen perifériát. 

Tan saját bevallása szerint szerette az Infamous sorozatot és a The Last of Us is tetszik neki, viszont a PlayStation 3 inkább csak porfogó a lakásában és ez az egyik ok, amiért a Razer nem csinál hozzá csili-vili kontrollereket és egyéb perifériákat.

Igazából annyiban érthető a magyarázat, hogy inkább olyan dolgokkal foglalkozzon, amiben van személyes tapasztalata és amikhez igazán ért, de van aki egyenesen "önzőnek" titulálta a hozzáállását. 

A Razer jelenleg csak az Onza és a Sabertooth gamepad-sorozatot, az Atroxot és a Chimaera headseteket dobta piacra és ezeket is csak az Xbox 360 támogatja. Reméljük, hogy az új konzolgeneráció érkezése meggyőzi majd Tant, hogy a PlayStation 4-ben is van bőven potenciál és akkor ott is megindulhat a gyártás.

Nektek tetszenek a Razer cuccai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)