Hirdetés

Razer Leviathan - hangszóró a mindenhez

|

Filmezéshez, játékhoz, zenehallgatáshoz. Ez persze bármelyik hangszóró is lehetne, de van, ahol azért ügyelnek a részletekre.

Hirdetés

A Razer egy újabb érdekes, és praktikus kiegészítővel jelentkezik. A Leviathan egy 5.1-es térhatású hangsugárzó, mely prémium hangminőséget kínál, és egyaránt tökéletesen használható filmnézésre és játékra is.

A zenerajongóknak jó hír lehet, hogy számukra is kiváló eszköz egy Leviathan tekintve, hogy a Bluetooth 4.0 támogatásnak köszönhetően vezeték nélküli zene streamelésre is alkalmas. Dizájnban természetesen örökölte a Razer jellegzetes kialakítását. Egyszerű és elegáns, ahogy azt el is várhatjuk a gyártótól. Sajnos egyelőre sem megjelenési dátumról sem árról nem volt szó, de Razerről lévén szó az biztos, hogy gyűjteni kell majd rá egy darabig.

Bár ez egy hangszóró esetében csak másodlatos kérdés lehet, de azért pofás darab, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)