Hirdetés

A Razer Xbox One kontrollere mellett olcsó apróság az Elite gamepad

|

A Razer nem adja fel a tökéletes kontroller megalkotását, most például az Xbox One irányítóján akartak újítani. Sikerült is. Tök szépen világít.

Hirdetés

A konzolok gyári kontrollerei eleve 12-13 000 forintba kerülnek, aztán lehet ezeket súlyosbítani még különböző speciális kiadásokkal (mint a minecraftos malac változat), és az Xbox One esetén Elite verzióval, ami 40 000 forintnál kezdődik. Na, a Razer ebbe a versenytbe is beszáll a maga 180 eurós (55 000 Ft) megoldásával.

A Razer Wolverine Ultimate (gondolom az Edge Master 2000 foglalt volt) RGB fényekkel, cserélhető D-Paddel, átalakítható gombokkal és ravaszokkal érkezik. Minden ellenérzésemet félretéve tagadhatatlan, hogy jól néz ki a cucc, amit magatok is láthattok a lenti galériában.

A kontrollert az év utolsó negyedévétől lehet majd megvásárolni, és PC-vel is tökéletesen együttműködik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)