Hirdetés

The Order 1886 - gyönyörű fegyverreplikák jönnek

|

A Ready at Dawn több céget is megbízott, hogy a játékban található fegyverek replikáját elkészítsék. Tervrajzokért erre tessék!

Hirdetés

A The Order 1886 csapata ,úgy látszik nem izgul a megjelenés miatt, hiszen a kódolás mellett másra is jut idejük. Mondjuk hogy a játékban található fegyvereket a való életben is elkészíttessék.

Pár napja beszámoltunk róla, hogy a játékot 1080p-ben élvezhetjük majd, így minden bizonnyal már a képernyőn is fantasztikusan festenek majd a steampunk fegyverek. A Ready at Dawn azonban egy lépéssel tovább ment, hogy kedveskedjen egy kicsit a rajongóknak. Na meg persze saját maguknak is, hiszen kinek ne férne el egy ilyen cucc a vitrinben?

A replikák készítésébe több céget is szeretnének bevonni, egyelőre azonban csak a Landstalker Props-ról rántották le a leplet. Ők készítették az Assassin’s Creed IV megjelenésekor Edward pisztolyának másolatát, és ha most is hozzák a tőlük elvárható szintet, biztosan nem panaszkodhatunk majd. Egyelőre csak két terv- és koncepciórajz látott napvilágot, a fejlesztők azonban szeretnék számos fegyver és kütyü megvalósítását, így valószínűleg hamarosan bővül majd a lista.

A képeket a Game Informernek köszönhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)