Hirdetés

Új AAA konzoljátékot készítenek a The Order: 1886 fejlesztői

|

Ráadásul úgy tűnik, hogy a Ready at Dawn tanult a hibákból, így remélhetőleg nem követi el ismét azokat.

Hirdetés

Volt potenciál a kizárólag PlayStation 4-re megjelent The Order: 1886-ban, hiszen a fejlesztők egy érdekes világot alkottak meg, azonban a hiányosságok és a rövid játékidő elég sokaknak okozott csalódást. Viszont már készül a srácok műhelyében valami új, ami talán sokkal kiforrottabb játékélményt nyújt majd.

Hirdetés

A Ready at Dawn kreatív rendezője, Ru Weerasuriya a VentureBeatnek nyilatkozta azt, hogy csapatával jelenleg két játékon is dolgoznak, amelyek közül az egyik egy konzolokra szánt AAA cím lesz. Túl sok részletet nem árult el új projekttel kapcsolatban, de a szavaiból kiderült, hogy bizony megtanulták a leckét a narratívával és a játékmechanikákkal kapcsolatban, és a jelek szerint rájöttek, hogy nem várhatják el a rajongóktól, hogy azt csinálják a játékban, amit a fejlesztők akarnak.

A The Order: 1886 egyik legnagyobb negatívuma az volt, hogy a játék szinte folyamatosan fogta a kezünket, és túl sok QTE zavart bele a játékmenetbe. Valószínűleg Weerasuriya is ezekre utalt az interjúban, szóval érdeklődve várjuk, hogy valóban tanultak-e a hibáikból a srácok.

Nektek tetszett a The Order: 1886?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)