Hirdetés

Ready or Not - csak 2020 végén jelenhet meg a taktikai lövölde

|

A gyakran csak a SWAT szellemi örököseként emlegetett játékban nem csak a lövöldözésen lesz a hangsúly.

Hirdetés

A legtöbb lövöldözős játékban az a fontos, hogy jól célozzunk és megfelelően mozogjunk a pályákon, így viszonylag kevés olyan alkotás van a piacon, amiben mély taktikai lehetőségeket kapunk. A Void Entertainment címe viszont pont ilyen lesz, a fejlesztők elég nagy hangsúlyt fektetnek a realisztikus játékmenetre.

Hirdetés

Már korábban bejelentették a Ready or Not nevű taktikus lövöldét, ami alapjait tekintve sok mindenben hasonlít a SWAT széria játékaira. A lövöldét nemcsak egyedül, hanem coopban, illetve online, más játékosok ellen is játszhatjuk, és nem pusztán az lesz a feladatunk, hogy lövöldözzünk és robbantgassunk az egyes szituációk során. Több olyan eszköz is a rendelkezésünkre áll majd, amivel könnyedén ártalmatlanná tehetjük ellenlábasainkat, anélkül, hogy végeznénk velük.

A fejlesztők pedig tényleg komolyan gondolják a realisztikusságot, ugyanis valódi rendőrökkel konzultáltak a téma kapcsán, így például a fegyverekből kilőtt töltények is elég valósághűen működnek majd. A stúdió közzétett egy vadonatúj videót, amiben közelebbről is megnézhetjük a játékot, illetve az is kiderült, hogy a tervek szerint valamikor 2020 utolsó negyedévében fog megjelenni.

Szerintetek van igény realisztikus lövöldére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)