Hirdetés

ReadySet Heroes - jöhet egy kompetitív hack and slash?

|

A Sony új játéka elég barátságosnak tűnhet első látásra, de kőkemény versengés lesz benne.

Hirdetés

Kazamatákban kalandozni általában jó dolog a játékokban, hiszen minden tele van loottal. Ugyanakkor bármelyik sarkon belefuthatunk egy szörnyetegbe, és most azt is megnézhetjük, milyen az, ha ezen felül még vetélytársaink is vannak.

Hirdetés

A ReadySet Heroes nevű játékban az lesz a feladatunk, hogy pajtásunkkal együtt kipucoljunk egy mindenféle rémséggel és veszélyes csapdákkal teli dungeont, azonban ez csak a játék egyik része. Mindeközben ugyanis egy másik brigád is járja a termeket, így arra is figyelnünk kell, hogy lehetőleg mi érjünk elsőként a pálya végére. Ott aztán össze kell csapnunk a konkurenciával, és értelemszerűen az a csapat vághatja zsebre az összes zsákmányt, amelynek sikerül elintéznie a másikat.

Az egész kicsit olyan, mint egy kompetitív Diablo, amit akár osztott képernyőn is játszhatunk. Pontos megjelenési dátumot még nem kapott a ReadySet Heroes, de a tervek szerint valamikor 2019 folyamán érkezik meg PlayStation 4-re.

Szerintetek működhet ez a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)