Hirdetés

Reagált az EA az új Need for Speedet érintő pletykákra, tényleg közel lehet a bejelentés

|

Egyre biztosabb, hogy hamarosan láthatjuk a Need for Speed: Unboundot.

Hirdetés

A 2020-as Hot Pursuit Remasteredtől eltekintve a 2019-ben piacra dobott Need for Speed: Heat óta nem kaptunk új NFS-játékot, így a korábbi részeknél valamivel nagyobb érdeklődés kíséri a széria következő epizódját érintő pletykákat.

Az eddigi híresztelések alapján az új Need for Speed "Unbound" alcímen farol be a boltokba, és az animés elemeket fogja mixelni a fotórealisztikus grafikával. Az augusztusban már egy állítólagos kiszivárgott videón is felbukkant játékról nemrég az iparági bennfentes Tom Henderson írta meg, hogy két héten belül bejelentik, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy az újságíró ismét rátapintott a lényegre.

Egy Twitter-felhasználó ugyanis közvetlenül a hivatalos Need for Speed-fióknak tette fel a kérdést, hogy megtörténik-e a héten a leleplezés, amire a címzett csak egy szempár-emojival reagált.

Hirdetés

Ez pedig nagyjából úgy értelmezhető, hogy "csak figyelj", így elég valószínű, hogy hamarosan tényleg megpillanthatjuk a soron következő NFS-t.

Az új epizódot egyébként az a Criterion Games kalapálja, akik 2010 és 2013 között három jobban sikerült felvonással (Hot Pursuit, Most Wanted, Rivals) gyarapították az 1994 óta futó franchise-ot. Ha hihetünk a pletykáknak, az Unbound egy Heathez hasonló sztorival érkezik majd, nagy hangsúllyal a többjátékos összecsapásokon, az első trailerében pedig A$AP Rocky szolgáltatja a talpalávalót.

Henderson értesülése szerint a játék december másodikán jelenik meg, a PC mellett viszont csak az új generációs konzolokon taposhatunk majd a gázra. Biztosat persze csak a hivatalos leleplezés után mondhatunk, de a fentiek alapján erre már tényleg nem kell sokat várni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)