Hirdetés

Ha Kecskeméten vagy környékén laksz, van egy jó programajánlatunk a számodra

|

A Real Gamers csapata már sokadik alkalommal szervez eseményt a Kecskemét környéki gamereknek. A következőre már nem kell sokat várni.

Hirdetés

Akármennyire is szeretnénk mindenhova eljutni, PlayIT vagy GameNight egyelőre még nem lesz Kecskeméten. A Real Gamers viszont már hetedik alkalommal hoz össze egy nagy szabású rendezvényt, melynek helyszíne ezúttal a kecskeméti Hírös Agóra Kulturális Központ lesz.

A rendezvényen tartanak majd League of Legends 5v5 és World of Tanks 3v3 versenyt (ezekhez előzetes regisztráció és nevezési díj befizetése szükséges), valamint a látogatók a helyszínen nevezhetnek Overwatch 5v5, Counter-Strike: Global Offensive 5v5, Heroes of the Storm 5v5 és Rocket League 2v2 bajnokságokra. Az egész napos eseményen kipróbálhatóak lesznek különböző VR eszközök, retro játékgépek, szimulátorok, és az Electronic Arts legújabb játékai, köztük a FIFA 17 is. Ha a környéken laktok vagy csak épp arra jártok, nézzetek be.

Bővebb infó itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)