Hirdetés

Realm Royale - durván lecsökkent a játékosszám a megjelenés óta

|

A battle royale játékok piaca bizony kegyetlen hely, csak a legsikeresebbek maradhatnak talpon, ezt pedig most a Hi-Rez Studios címe sínylette meg.

Hirdetés

Alighogy beszámoltunk róla, hogy a Hi-Rez Studios három stúdióra oszlik szét, máris képet kaptunk arról, hogy miért lehetett erre valójában szükség: az egyik projekt jövője meglehetősen sötéten fest.  

Hirdetés

A Heroic Leap Games fejleszti tovább a Paladins battle royale spin-offját, a Realm Royale-t, amelynek szüksége is lesz a gatyába rázásra, ugyanis a Steamdb statisztikái szerint a játékosbázisának 94%-át elveszítette az elmúlt két hónap során. A június 5-én Early Access címként megjelent játék kezdetben nagy visszhangot kapott, még olyan ismert streamerek is felkapták, mint Ninja, azonban a Realm Royale képtelen volt megtartani a játékosokat. Június 10-én még 105,440-en szórakoztak vele, a minap viszont már csak 5561 fő lépett be, ami drasztikus csökkenés ugyan, de egy ilyen telített piacon nem meglepő. 

Kíváncsian várjuk, hogy a Heroic Leap Games fel tudja-e virágoztatni a Realm Royale-t a közeljövőben, hiszen vannak benne érdekes ötletek, például lehet benne craftolni, öt különböző karakterosztálya van és aki meghal, az csirkévé változik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)