Hirdetés

A Realm Royale is Switchre költözik

|

Egyelőre még nincs hivatalos bejelentés, de a többi Hi-Rez port megjelenése után és az adatbányászok által most előkotort infók alapján majdnem biztos a dolog.

Hirdetés

Már mind a SMITE, mind a Paladins teljes erővel pörög a Nintendo konzolján, így meg is lepődnénk, ha a battle royale próbálkozásuk, a Realm Royale nem készülne beugrani a Switchre. A port érkezését már előásott adatdarabok is bizonyítják.

Hirdetés

Az adatbányászok találtak egy "Merge Nintendo crown" nevű sort az adatok között, ami ugyan nem sok, de a Nintendo puszta említése is elég bizonyíték arra, hogy a Realm Royale követni fogja másik két testvérét. Extra érdekesség, hogy hasonló hivatkozások kerültek elő az Xbox, a PSN, a Steam és a Discord kapcsán.

A Realm Royale már ingyenesen játszható PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)