Hirdetés

Jövő héten indul a Realm Royale PS4 bétája

|

Ha konzolon szeretnéd kipróbálni a kaszt-alapú battle royale játékot, akkor érdemes lesz mielőbb feliratkoznod.

Hirdetés

A Realm Royale hivatalosan is érkezik PlayStation 4-re, és már a jövő héten lehet esélyetek játszani a zárt béta keretein belül. Egyelőre a kulcsok megszerzésében csak a szerencsére támaszkodhattok, jelentkezni pedig itt tudtok.

Hirdetés

A Hi-Rez BR játéka egyébként egy fontos csavarral kínálja fel a 100 fős PVP meccseket. A harcosok kasztokat választanak a meccsek elején, melyek befolyásolják lehetséges képességeiket, legendás fegyvereiket, és egyéb karakterisztikáikat. Mindemellett még egy krafting rendszer is van a játékban, aminek köszönhetően még a szerencsétlenebb játékosok is összerakhatják álmaik felszerelését.

A PC-s tesztfázis egy ideje már pörög, így aki mindenképp ki akarja próbálni, az nyissa meg a Realm Royale Steam aloldalát, és töltse le a mókát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)