Hirdetés

Rebel Cops - XCOM-szerű spin-off érkezik a This Is the Police szériához

|

A Weappy Studio belekóstolt egy teljesen másik műfajba, és már nem kell sokat várnunk arra, hogy láthassuk, mi sült ki belőle.

Hirdetés

A This Is the Police mindkét eddig megjelent részében inkább a komoly történetmesélésen volt a hangsúly, habár a második felvonás már kapott egy körökre osztott harcrendszert. A fejlesztők most ezt a vonalat szeretnék folytatni egy spin-off alkotás keretén belül.

Hirdetés

A Weappy és a THQ Nordic bejelentette a Rebel Cops című alkotást, ami a hivatalos leírás szerint egy körökre osztott, taktikus és lopakodós móka lesz, mely a This Is the Police univerzumában játszódik. Egy csapatnyi exrendőrt kell irányítanunk benne, és az lesz a feladatunk, hogy leszámoljunk Ripton városának új rosszfiújával, Victor Zuevvel, aki szinte teljesen átvette az irányítást az emberek felett. Ahogy az a bejelentés mellé érkezett trailerben is látható, ezúttal az XCOM-szerű harcokra kerül a hangsúly, de azért majd menedzselhetjük brigádunkat az összecsapások között.

A Rebel Cops szeptember 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és Nintendo Switch-re. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)