Hirdetés

Zombie Army Trilogy - a Left 4 Dead főszereplői is csatlakoznak

|

A Left 4 Dead-sorozat jól ismert főszereplői egy ingyenes frissítésnek köszönhetően vendégeskednek a Sniper Elite fejlesztőinek zombis lövöldéjében.

Hirdetés

Egészen jópofa kis zombis szórakozás lett a Sniper Elite-ből kialakult Zombie Army Trilogy, most pedig egy másik messze földön híres zombis sorozat, a Left 4 Dead játékok jól ismert főszereplőivel is feldobhatjuk egy kicsit a játékot, ráadásul egészen pontosan nulla forintért cserébe.

Akiknek megvan a játék, azok most egy ingyenes frissítést tölthetnek le a Steamen, mely az összes Left 4 Dead főhőst hozzáadja a játszható karakterek repertoárjához. Persze aki egy kicsit elgondolkozik ezen (ami zombis játékok esetén pont nem jellemző), abban joggal felmerülhet a kérdés, hogy mégis hogy kerültek vissza 1945-be? Pánikra semmi ok, mert van megoldás: a frissítéshez megjelent egy ingyenes, 12 oldalas 2000 AD képregény (ez az a sorozat, amiben Dredd bíró is kezdte a pályafutását), melyből kiderült, hogy pontosan hogyan is lehetséges ez.

Egyébként az egész attrakcióhoz egy leárazás is tartozik, ugyanis augusztus 24-ig 66 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá a játékhoz. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)