Hirdetés

Ez az elképesztő kisfilm az UE4 erejét kombinálja a való világ képeivel

|

A videó összemossa a számítógépes grafikai technikákat a való világból vett mintákkal, és egy egészen egyedi látványvilágot hoz létre.

Hirdetés

A Rebirth a Quixel projektje, ami megmutatja, hogy milyen szintű fotórealizmust lehet elérni az Unreal Engine 4 és a Quixel valóságból vett anyagmintái segítségével. Maga a videó egyébként nem mond túl sokat, de nem is a története fontos, hanem a képi világa.

Hirdetés

Ha mondjuk ez a fajta megjelenítési technológia várna bennünket egy VR headset túloldalán, akkor sokkal kevesebben kételkednének az eszköz létjogosultságában, sőt. Hajlamosak lennénk összekeverni a virtuális világot a valósággal.

A Rebirth minden képkockája lenyűgöző. Reméljük több alkalmazását is láthatjuk ennek a fajta képalkotási megoldásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)