Hirdetés

Hatalmas meglepetéseket tartogat a Dubrovnikban megrendezésre kerülő fejlesztői konferencia

|

Úgy tűnik, hogy lesznek fejlesztők, akik még bőven az E3 előtt ellövik a puskaport a Reboot Develop konferencián.

Hirdetés

Az április 19. és 21. között megrendezésre kerülő Reboot Develop egy kifejezetten izgalmasabb eseménynek ígérkezik. Rengeteg játékipari szereplő vesz részt rajta, és a VG247 értesülései szerint többen meglepően nagy játékbejelentésekre készülnek.

Hirdetés

A nagyok listáján ott szerepel a Croteam (Serious Sam), a PlatinumGames (Bayonetta), a Warhorse (Kingdom Come: Deliverance), a Ninja Theory (Hellblade: Senua's Sacrifice), az Obsidian Entertainment (Pillars of Eternity), a Housemarque (Resogun), a Tequila Works (Rime) és a Double Fine (Psychonauts) is sokan mások mellett. Maga a Croteam egy 5 fős csapattal vonul fel. Kell ennél jobb alkalom mondjuk a Serious Sam 4 bejelentéséhez?

A hivatalos program még nem került nyilvánosságra, de az előzetes információk szerint több mint 100 fejlesztő fog beszédet tartani, és még többen lesznek ott, hogy sütkérezzenek kicsit a horvát napsütésben. Érdemes lesz figyelemmel kísérni a történéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)